Nyt badeværelse eller en renovering?

Nyt badeværelse?

Hos Murermester Johnni Madsen & Søn kan vi udfører alle typer opgaver, der vedrøre badeværelser. Vi ved at et badeværelse først og fremmest skal være funktionelt, men udover det så stræber de fleste også på, at det skal være et behageligt og lyst rum. Vi bygger, renovere og løser alle problemer inden for badeværelse.

Vi står altid klar til at løse både de små opgaver opgaver, og de større opgaver som kræver noget mere koncentration og tid.

Alt vedrørende badeværelse som vi bygger nyt eller renovere, er altid med udgangspunktet at de skal matche vores kunder ønsker 100%. Hos Murermester Johnni Madsen & Søn har vi en masse års erfaring indenfor netop dette område, og det afspejler sig tydeligt i vores mange tilfredse kunder

Hvis du har et badeværelse som du vil have skal opføres eller renoveres, som du ønsker vi skal udføre for dig, så er du altid velkommen til at udfylde kontaktformularen eller fange os på telefonen +45 60 22 49 12. Vi besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Badeværelse til erhverv

Murermester Johnni Madsen & Søn er det foretrukne murerfirma for erhvervsdrivende, da vi har opført samt renoveret en masse badeværelser hos flere virksomheder i København og Nordsjælland.
 
Vi leverer skræddersyet løsninger og har som udgangspunkt fokus på at tænke energi- og vandbesvarende elementer ind i hver løsning. Det er både godt for miljøet, profilen og profitten.
 
Vi rådgiver gerne og kommer med løsningsforslag til design og udførelse. Vi drøfter design og funktionelle løsninger, skal håndvasken eller armaturet f.eks. være med sensor? Det er både vandbesparende og mere hygiejnisk. Vi er specialister til at indrette et rum, så det bliver mere end bare funktionelt.
 
Det kan også være en fordel at tænke rengøring og sanering ind, når der skal designes et nyt badeværelse så der kan spares tid på dette punkt.
 
Vi har altid det totale overblik på hele projektet, da vi udfører det meste af arbejdet selv og arbejder kun med de dygtigste samarbejdspartnere, som vi har fuld tillid til. Det sikrer en hurtig og effektiv proces, hvor du har mulighed for at kunne blive holdt opdateret undervejs.
Murermester Johnni Madsen & Søn - Badeværelse

Badeværelse til privat

Hos Murermester Johnni Madsen & Søn leverer vi funktionsdygtig løsninger for private og erhverv. Står du derfor og overvejer hvorvidt i bør anskaffe jer et nyt badeværelse i et stilfuldt design eller om i blot ønsker nye badeværelsesmøbler monteret? Vi installerer og renoverer badeværelser i hele København og Nordsjælland.

Fordelene ved at renoverer din badeværelse er det kan forlænge dets levetid med mange år, og det gør at det føles rart at opholde sig i. Et moderne badeværelse er langt mere end blot et funktionelt rum. Vi opholder os herude i langt længere tid i dag, end vi plejede at gøre. Det er derfor vigtigt at gøre rummet til et sted, der er rart at opholde sig. 

Hvorvidt du skal have renoveret eller lavet et helt nyt badeværelse, så tager vi dig med igennem hele processen. Vores eksperter rådgiver og hjælper undervejs med at vælge de helt rigtige elementer, så du får mest mulig tilfredshed med dine valg. Lad derfor vores erfaring komme dig til gode. Om det er store eller små rum – meget eller lidt der skal laves, så står vi klar til at hjælpe. Vi har altid kunden i fokus og går ikke før du er 100% tilfreds med opgaven.
Skriv besked ↓

Modtag et uforpligtende tilbud

Hvis du har et badeværelse som du vil have skal opføres eller renoveres, som du ønsker vi skal udføre for dig, så er du altid velkommen til at udfylde kontaktformularen eller fange os på telefonen +45 60 22 49 12. Vi besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Nogle opgaver kræver en mindre beskrivelse, så vi er sikre på at kunne fremsende det helt rette tilbud til dig. Det hjælper os med at identificere opgavens omfang og hvilke materialer, som bør anvendes for det ønsket resultat. I visse tilfælde kræver det, at det kan være nødvendigt at vi kommer ud for at bese opgaven før vi kan give dig et tilbud som holder hele vejen.