Vi udfører alt i badeværelser

Vi udfører alle slags opgaver, der vedrører badeværelser.
 
Uanset om det er det lille københavnertoilet, eller det luksuriøse badeværelse med god plads til afslapning og nydelse, så står vi altid klar til at hjælpe, når installationerne driller. Nogle af de opgaver vi løser er blandt andet:
 
  • Et løbende toilet
  • En vandhane, der drypper
  • Rustne rør
  • Knækkede klinker
 
Vi løser alle problemer hurtigt og effektivt. Vi har mange års erfaring med at løse disse problemer, og vi kan med sikkerhed også hjælpe dig.
 
Derudover udfører vi også større renoveringer af badeværelser, et helt nyt design eller nye og stilfulde baderumsmøbler. Vi har erfaringen og fagligheden til at skabe en smuk og funktionel totalløsning. Vi tager imod alle slags opgaver. Store som små.

Skriv besked ↓

Få et tilbud indenfor 48 timer

 
Mangler du en dygtig murer til at fikse dine rustne rør på badeværelset, eller skal det gamle badeværelse have en komplet renovering? Så er vi de helt rette til jobbet.  Vi kan kontaktes på telefon 60 22 49 13, ellers kan du udfylde vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Vi vil også meget gerne sende dig et uforpligtende tilbud på opgave til os. Det kan dog i nogle tilfælde være svært at give et præcist tilbud, da det kommer an på opgavens omfang. Det kan derfor være nødvendigt at vi kommer og beser, før vi kan sende et tilbud. Vi vil nemlig gerne dig et præcist tilbud fra start, der holder hele vejen.