Facaderenovering

Facaderenovering i København og Nordsjælland

Murermester Johnni Madsen & Søn udfører facaderenovering efter dine krav og specifikationer.

Facaderenovering er ofte den rette løsning til at få en ældre bygning til at fremstår meget mere præsentabel og pæn. En facaderenovering kan få din ejendom til at se ny ud, og dermed gør den meget mere indbydende og frisk at se på. Udover at den bliver mere præsentabel i udseendet, så styrker vores facaderenovering også murens modstandsevne så den kan holde i lang længere tid end inden renoveringen.

Når vi udfører en facaderenovering, så er det vores prioritet at respekter bygningens grundlæggende arkitektur, så æstetikkens effekt ikke svækkes og går til grunde. Vi har mange års erfaring inden for facade arbejde af forskellige facader, så du kan være helt sikker på vi altid har den helt rette løsning til netop jeres behov.

Hvis du har noget facade arbejde, som du ønsker vi skal udføre for dig, så er du altid velkommen til at udfylde kontaktformularen eller fange os på telefonen 60 22 49 12.  Vi besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Murer arbejde og facaderenovering

Fordele ved en facaderenovering

Udover din ejendom og bolig få et mere friskt og indbydende udseende, så er der faktiske også en række af fordele ved en gennemført facaderenovering af Murermester Johnni Madsen & Søn: 

Facaderenovering pris

For at kunne finde den rigtige pris på facaderenovering, så kræver det at vi ved hvilken type facaderenovering det er, som du ønsker vi skal udfører på din ejendom. Prisen kan variere meget, og der kan være en stor forskel på om du ønsker at få lavet omfugning, netpuds eller facadeisolering. Materiale prisen og antal timer som bruges pr. opgave kan derfor varierer meget.

Udsmykninger er en af de faktorer, som kan være med til at afgøre prisen. Udsmykninger som f.eks gesimer eller andre ting på ejendommen kan gør, at renoveringsopgaven tager længere tid end ejendomme uden udsmykning. Facadens tilstand og højde har også betydning for prisen, fordi desto mere beskidt og højere facaden er, så kan det kræve et højere stillads hvilket påvirker prisen på facaderenovering.

Vi vurdere alle opgaver individuelt, og det kan derfor være vigtigt at vi komme ud og beser arbejdsopgaven inden vi kan afgive et tilbud.

Skriv besked ↓

Indhent et uforpligtende tilbud

Hvis du har noget facade arbejde, som du ønsker vi skal udføre for dig, så er du altid velkommen til at udfylde kontaktformularen eller fange os på telefonen +45 60 22 49 12. Vi besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Nogle opgaver kræver en mindre beskrivelse, så vi er sikre på at kunne fremsende det helt rette tilbud til dig. Det hjælper os med at identificere opgavens omfang og hvilke materialer, som bør anvendes for det ønsket resultat. I visse tilfælde kræver det, at det kan være nødvendigt at vi kommer ud for at bese opgaven før vi kan give dig et tilbud som holder hele vejen.