Facaderenovering

Facaderenovering i København og Nordsjælland

Murermester Johnni Madsen & Søn udfører facaderenovering efter dine krav og specifikationer.

Facaderenovering er ofte den rette løsning til at få en ældre bygning til at fremstår meget mere præsentabel og pæn. En murer facaderenovering kan få din ejendom til at fremstå som ny. Få et moderne udtryk og gør dit hjem mere indbydende og frisk at se på. Udover at du opnår et mere præsentabel udseendet, så styrker vores facaderenovering også murens modstandsevne. Oplev en facade der kan holde i langt længere tid end inden renoveringen.

Når vi udfører en facaderenovering, er en af vores største prioriteter, at respekter bygningens grundlæggende arkitektur. Derved bliver æstetikkens effekt ikke svækkes eller går til grunde. Vi har mange års erfaring inden for facadearbejde af forskellige facader. Du kan derfor være helt sikker på, at vi altid har den helt rette løsning til netop dine behov.

Har du planlagt et projekt, som involverer facadearbejde, og som du ønsker vi skal udføre for dig? Så er du altid velkommen til at udfylde kontaktformularen eller fange os på telefonen 60 22 49 12.  Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt og hjælper gerne med et uforpligtigende tilbud. 

Murer arbejde og facaderenovering

Fordele ved en facaderenovering

Udover din ejendom og bolig få et mere friskt og indbydende udseende, så er der faktiske også en række af fordele ved en gennemført facaderenovering af Murermester Johnni Madsen & Søn: 

Vi står både klar til at hjælpe dig eller din virksomhed med renovering af facader, nybyg, murerarbejde, badeværelser og flisearbejde.  

Hvad koster renovering af facade?

Der er forskellige priser på facaderenovering. Alt efter renoveringsopgaven kan facaderenovering pris pr. m2 eller facaderenovering netpuds prisen være meget forskellige. Vi bestræber os på, at give dig den bedste facaderenoverings pris. 

For at kunne finde den rigtige og bedste pris på facaderenovering, kræver det, at vi ved hvilken type facaderenovering du ønsker, at vi skal udfører på din ejendom. Prisen kan variere meget, og der kan være stor forskel på, om du ønsker at få lavet omfugning, vandskuring, netpuds eller facaderenoverings isolering. Materiale prisen og antal timer som bruges pr. opgave vil dermed også varierer meget. 

Udsmykninger er en af de faktorer, som kan være med til at afgøre prisen. Udsmykninger som f.eks. gesimser eller andre ting på ejendommen, vil forlænge renoveringsopgaven, da det tager længere tid end ejendomme uden udsmykning. Facadens tilstand og højde har også betydning for prisen. Desto mere beskidt og jo højere facaden er, vil det kræve et højere stillads, hvilket påvirker prisen på facaderenovering og byggematerialer.

Vi vurdere alle opgaver individuelt, og det er derfor vigtigt, at vi kommer ud og beser dit projekt. Derefter kan vi afgive et priseksempel på din facaderenovering eller vandskurings pris.

100% kvalitet og service

Med facaderenovering udført af Murermester Johnni Madsen & Søn, er du sikret en leverandør, som aldrig går på kompromis med service og kvaliteten af et stykke arbejde. Din opgave er først udført når du er tilfreds med resultatet.

Med vores arbejde er du garanteret en kvalitetssikker facaderenovering, som holder i mange år. Vi står klar med loyale og autoriserede fagfolk, som altid udfører arbejdet til tiden. 

Skriv besked ↓

    Indhent et uforpligtende tilbud

    Hvis du har noget facade arbejde, som du ønsker vi skal udføre for dig, så er du altid velkommen til at udfylde kontaktformularen eller fange os på telefonen +45 60 22 49 12. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

    Nogle opgaver kræver en mindre beskrivelse, så vi er sikre på at kunne fremsende det helt rette tilbud til dig. Det hjælper os med at identificere opgavens omfang og hvilke materialer, som bør anvendes for det ønsket resultat. I visse tilfælde kan det være nødvendigt, at vi kommer ud og beser opgaven, før vi kan give dig et tilbud med en pris, som holder hele vejen.