Flise og klinkarbejde

Hos murermester Johnni Madsen & Søn udfører vi flise og klinkearbejde efter alle kunsten regler. Vi går op i det gode danske håndværk, som vi har leveret til danskerne i mange år. Vi sætter en ære og stor dyd i at arbejdet bliver udført korrekt og lever op til vores kunders forventninger.

Flisearbejde

Skal du have udført noget flisearbejde, så er vi hos Murermester Johnni Madsen & Søn altid klar til at levere varen og hjælpe. Vi har rigtig mange års erfaring med flisearbejde, og har gennem de seneste par år udført mange forskellige typer af flisearbejde. Vi har leveret alle slags opgaver – Alt lige fra det minimalistiske udseende til det klassiske. Derfor tør vi godt kalde os selv for eksperter på området, da vi har specialiseret os i alle typer af flisearbejde.

Vi har hænderne skruet hænderne og hovedet ordenligt sammen, så vi har 100% styr på hvad det kræver af os for at fliser og klinker kommer til at fremstår på den helt rette måde. Hos Johnni Madsen & Søn ved vi af erfaring, at en god planlægning fra begyndelsen og løbende dialog som arbejdet skrider frem, er helt essentielt. Både så vi kan evt. kan justerer og tilpasse vores flisearbejde efter netop jeres behov.

Flise opgaver vi udfører

Vi udfører flise og klinkarbejde både ude- og indendørs, så har du et projekt eller en vision som du ønsker at få realiseret til punkt og prikke, så kan du helt roligt overlade jobbet til os – Vi bestræber os altid efter at levere det bedste resultat efter danske standarder. Vi har gennem årene leveret en lang række af varierende opgaver, og har derfor rigtig meget erfaring indenfor følgende:
Går du derfor med en drøm om et nyt badeværelse, ny indkørsel eller skal der opsættes nye klinker og fliser, så kan vi helt sikkert hjælpe dig med at få realiseret dine drømme til virkelighed. Har du en opgave, som ikke er benævnt på listen, så kan vi alligevel helt sikkert hjælpe dig godt videre.
Vi har udført alt slags flisearbejde, og vi er både top professionelle og effektive. Vi rådgiver samtidig, hvis du har behov for det. Det gør vi helt uden nogen form for ekstra omkostning. Det er vigtigt for os at være i dialog med vores kunder, så vi har helt styr på dine ønsker, og du kan føle dig helt tryg. Kontakt os i dag, og vi vender tilbage ligeså snart vi kan.
 
Skriv besked ↓

    Flise opgaver vi udfører

    Hvis du har noget flisearbejde, som du ønsker vi skal udføre for dig, så er du altid velkommen til at udfylde kontaktformularen eller fange os på telefonen +45 60 22 49 12. Vi besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

    Nogle opgaver kræver en mindre beskrivelse, så vi er sikre på at kunne fremsende det helt rette tilbud til dig. Det hjælper os med at identificere opgavens omfang og hvilke materialer, som bør anvendes for det ønsket resultat. I visse tilfælde kræver det, at det kan være nødvendigt at vi kommer ud for at bese opgaven før vi kan give dig et tilbud som holder hele vejen.