Vi udfører alt i flisearbejde

Skal du have udført noget flisearbejde, så er Murermester Johnni Madsen & Søn klar til at  hjælpe. Vi har mange års erfaring med flisearbejde, og har igennem årene udført rigtig mange opgaver indenfor flisearbejde – derfor tør vi godt at kalde os eksperter på området. Flisearbejde kræver at fliser og klinker bliver lagt korrekt. En god planlægning fra begyndelsen er derfor rigtig vigtig. På den måde sikrer vi det bedste resultat.

Hvilke opgaver udfører vi?

 Vi udfører både inden- og udendørs flisearbejde. Vi har gennem årene været på mange forskellige opgaver, og har derfor rigtig meget erfaring. Vi udfører blandt andet:
Har du en opgave til os, som ikke står på listen? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig alligevel. Vi har udført alt slags flisearbejde, og vi er professionelle og effektive. Vi rådgiver samtidig, hvis du har behov for det. Det gør vi helt uden nogen form for ekstra omkostning. Det er vigtigt for os at være i dialog med vores kunder, så vi har helt styr på dine ønsker, og du kan føle dig helt tryg. Kontakt os i dag, og vi vender tilbage ligeså snart vi kan.
 

Skriv besked ↓

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har noget flisearbejde, som vi skal udføre til dig, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 60 22 49 13 eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Det kan ofte være svært at give et præcist tilbud på en opgave, da det kommer an på opgavens omfang og hvilke materialer, der skal bruges.  Hvis du giver os en beskrivelse af opgaven, kan vi ofte fremsende et uforpligtende tilbud. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at vi kommer ud for at kunne give et tilbud på opgaven. Vi vil nemlig gerne give dig et tilbud, der holder hele vejen.