Murer i Nordsjælland og i hele København

Murermester Johnni Madsen & Søn ApS har mange års erfaring med murerarbejde. Vi sætter en store ære i vores arbejde, og vi sørger altid for at udføre et arbejde af høj kvalitet. Vi går aldrig aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og du er derfor garanteret et holdbart resultat, som du vil blive glad for.

Hvilke opgaver udfører vi?

Vi udfører alt indenfor murerarbejde. Vi har været i  branchen i mange år, og vi har derfor en bred erfaring med alle typer af mureropgaver. Det vi typisk laver er:
Kan du ikke finde din opgave på listen? Så skriv til os alligevel – Vi har lavet alt indenfor murerarbejde, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din mureropgave. Ring til os på 60224913, eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så hurtigt vi kan. Vi tager imod alle opgaver, store som små. Så uanset om du skal have renoveret badeværelset, eller om det er toilettet, der løber – så kontakt os, og lad os hjælpe dig med din mureropgave.

 

Skriv besked ↓

Stor faglig stolthed

Vi har ved hver opgave fokus på at levere et resultat, som du og vi selv er helt 100 % tilfredse med – Derfor sørger vi altid for at starte projektet ud med en god planlæg. Vi har gennem vores mange år i branchen nemlig erfaret, at det er sådan et godt murerarbejde begynder.
 
Efterfølgende skal vi så vælge de helt rigtige materialer, således at murerarbejdet kan udføres korret. Vi går meget op i at vælge de helt rigtige materialer af høj kvalitet, så vi på den måde kan opnå det bedst mulige resultat. Der findes et hav af forskellige materialer til forskellige opgaver, og det er derfor vigtigt, at finde en murer, der har helt styr på materialerne – Vi kan derfor også være behjælpelige med rådgivning og vejledning under hele projektet.
 
 Hos Murermester Johnni Madsen & Søn er vi utrolig stolte af vores murerarbejde, og derfor går vi heller aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi vil gerne finde den helt rigtige løsning til dig, og til den helt rigtige pris. Du kan derfor føle dig helt tryg ved at lade os klare din mureropgave. 

Få et uforpligtende tilbud indenfor 48 timer

 
Hvis du har en mureropgave til os, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 60224913 eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage indenfor 48 timer.
 
Det kan i nogle tilfælde være svært at give et præcist tilbud på en opgave, da det kommer an på opgavens omfang og hvilke materialer, der skal bruges.  Hvis du giver os en beskrivelse af opgaven, kan vi i 8 ud af 10 tilfælde fremsende et uforpligtende tilbud indenfor 48 timer.