Murerarbejde i København og Nordsjælland

Hos Murermester Johnni Madsen & Søn udfører vi murerarbejde i hele København og Nordsjælland. Leder du efter en murermester der kan hjælpe dig med dit næste projekt, så kan du 100% altid regne med at vi udfører arbejdsopgaver til perfektion. Vi er det rette valg for dig som ønsker at opleve det gode danske håndværker – udført med de bedste produkter indenfor markedet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og du er derfor altid garanteret et holdbart resultat.

Med os som din murermester, og i spidsen for dit kommende byggeprojekt, så er du altid i trygge og sikre hænder. Hvis du ønsker, at vi tager en snak, er du velkommen til at ringe på tlf. + 45 60 22 49 13 eller skrive en mail på mail@murermesterjms.dk så kan du fortælle mig om dit kommende projekt, og hører nærmere om hvordan vi kan gøre din drøm til virkelighed.

Murermester Johnni Madsen & Søn - Renovering

Murerarbejde vi udfører

Vi udfører alt indenfor murerarbejde. Vi har i mange år udført og leveret kvalitetsopgaver for vores kunder med henblik på langtidsholdbar og miljørigtig løsninger. Vi har en meget bred erfaring med alle typer af murerarbejde, og det som vi hyppigst udfører for mange af vores kunder er følgende:
Hvis din opgave ikke er til at finde på listen så kan du alligevel kontakte os alligevel. Vores mange års erfaring har gjort at vi har fået branchens bedste kompetencer til at udfører alt indenfor murerarbejde. Vi kan derfor med ro i stemmen sige, at vi er 100% sikre på også at kunne hjælpe dig med din mureropgave.
 
Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon + 45 60 22 49 13 eller udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. Vi udfører både de store og små opgaver, så du kan uafhængig af opgavens størrelse altid kontakte os, hvad end det er hele badeværelses om skal have en renovering eller om det er toilettet, der løber. Så kontakt os endelig, og så vi kan hjælpe dig godt videre med din mureropgave.

 

Skriv besked ↓

  Renovering eller nybyggeri

  Vi har altid 100% fokus på at levere et resultat som både du og vi kan accepter. Ligesom alt andet, så er den rette planlægning helt essentielt for at resultatet bliver udført korrekt efter dine behov og krav. Efter mange år indenfor branchen ved vi at det sådan det gode murerarbejde begynder.

  Vi har stor faglig stolthed, og vi ved præcis hvilke materialer som skal benyttes til de forskellige slags murerarbejde. Når vores planlægning er på plads, så er det tid til at efterfølgende at vælge de helt rigtig materialer, således at murerarbejdet kan udføres korrekt. Der findes et hav af forskellige materialer til de forskellige respektive opgaver, og det er af den årsag vigtigt, at du har en solid murer med de helt rette kompetencer bag dig. Ønsker du vi kan derfor også være behjælpelige med rådgivning og vejledning under hele projektet.

  Indhent et uforpligtende tilbud nu!

  Hos Murermester Johnni Madsen & Søn er vi utrolig stolte af vores murerarbejde, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi efterstræber altid det bedste resultat udført efter alle gældende regler, og til mindst mulig gene for jeres naboer. Vi vil gerne finde den helt rigtige løsning til dig, og til den helt rigtige pris. Du kan derfor altid være helt ved at lade os klare dine mureropgaver.

  Hvis du har en mureropgave til os, så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 60 22 49 13 eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage indenfor 48 timer.