Vi udfører nybyg

Når man skal have bygget et hus, så er et samarbejde med kompetente fagfolk altafgørende for resultatet. Hos Murermester Johnni Madsen & Søn har vi efter mange år inden for branchen opbygget solid erfaring til, at kunne imødekomme alle vores kunders behov og specifikationer. Derfor kan du trygt vælge os til at lave dit nye hus. Vi samarbejder kun med de dygtigste og erfarne fagfolk, så vores arbejde i sidste ende resulterer i, at blive udført af den højeste kvalitet.

Vi er med helt fra opstartsfasen, hvis der er behov for hjælp undervejs, og rådgivning angående løsninger og materialevalg til jeres nybyggeri. Vi har mange års erfaring, og vi kan derfor rådgive jer professionelt, hvis dette ønskes. Vi har gode samarbejdspartnere indenfor alle faggrupper, og er derfor de helt rette til at hjælpe. Vi udfører de fleste former for nybyg, så vi vil også gerne give dig et bud på din opgave, hvis du ønsker at kende til den forventede arbejdstid og den samlede pris.

murerarbejde - Murermester Johnni Madsen & Søn - Renovering

Nybyg, tilbygninger eller renoveringer til erhvervsbygninger

Overvejer du et nybyggeri, tilbygning eller få renoveret en erhvervsbygning, så kan du med fordele kontakte Murermester Johnni Madsen & Søn. Som erfaren og kompetent murermester kan vi sikre dig, at det altid er ligeså erfarne håndværkere som vi samarbejder med. Dit projektet vil dermed altid blive udført korrekt, og efter alle gældende lovgivning og regler for nybyggeri, tilbygning og renoveringer.

Det er ingen hemmelighed at bygge nyt eller renovere på en ejendom er en stor investering, og der er mange overvejelser som du skal tage stilling til. For ikke at nævne byggeprocessen, som kan være enormt krævende. Med Murermester Johnni Madsen & Søn kan du helt roligt overlade alt besvaret til os, da vi er vant til at håndtere alle dele af byggeprocessen. Vi tager os naturligt af selve byggeriet, økonomien og fagentreprenører. Vi sikrer, at alle aftalte kvalitetsstandarder samt den aftalte tidsplan bliver fulgt.

Hvis jeres virksomhed er vokset og I gerne vil have lavet en tilbygning, så kan vi også hjælpe jer med det. Vi laver alle størrelser på tilbygninger. Vi kan også hjælpe med at renovere jeres nuværende bygning. I kan derfor med fordel kontakte os i dag og fortælle om jeres tanker og behov, så vil vi komme med et skræddersyet tilbud til jer.

Kompetent samarbejdspartner til dit nybyg

Vi har et tæt samarbejde mellem alle fagentrepriserne, hvilket sikrer en effektiv kommunikation baseret på tillid og åbenhed mellem dem. Og du vil derfor opleve, at vi kan arbejde målrettet med dit byggeprojekt grundet korte beslutningsprocesser. Uanset om det er nybyggeri, renovering eller en tilbygning, så kan du forvente en åben kommunikation i forhold til, hvor vi er i processen, valg af materialer, økonomi og arbejdsmiljø.

murerarbejde - Murermester Johnni Madsen & Søn - Nybyg & Nybyggeri

Vi kan hjælp dig med nybyg på flere projekter: 

– Nybyg sommerhus 

– Nybyg hus

– Patriciervilla nybyg

– Murermestervilla nybyg

– Nybyg med kælder 

– Arkitekttegnede huse

– Nyt fritidshus

– Moderne huse

Er dit projekt ikke på listen? Så frygt ej! Vi kan skræddersy dit næse nybygningsprojekt, om du ønsker det billigste nybyg, moderne nybyg eller et nyt sommerhus typehus. Vi hjælper dig med inspiration til netop dine drømme for nybyg. Du sætter selv grænser for kreativiteten, og vi sørger for at holde os inden for dit budget. Kontakt os i dag, og få lagt en plan for dit drømme nybyg! 

Nybyg pris

Vi har flere års erfaring med nybyg og de aspekter som indgår i processen af nybyggeri. Vores erfaring og kompetencer i branchen kommer dit nybyggerprojekt til gode, da vi udelukkende har effektive arbejdsgange og høj professionel faglighed. Derfor vil prisen på dit nybyg også afspejle sig i vores effektivitet. Få en pris på nybyg af sommerhus, murermestervilla, tilbygning, fritids huse og meget mere. Dine ønsker til projektet vil i sidste ende være afgørende for prisen på nybyg. Vi hjælper dig med, at træffe de mest økonomiske beslutninger samt rådgivning til materialevalg, design og udtryk. 

100% kvalitet og service

Får du dit næste nybygningsprojekt udført af Murermester Johnni Madsen & Søn, er du sikret en leverandør, som aldrig går på kompromis med service og kvaliteten af et stykke arbejde. Din opgave er først udført når du er tilfreds med resultatet. Med vores arbejde er du garanteret et kvalitetssikker nybyggeri, som holder i mange år. Vi står klar med loyale og autoriserede fagfolk, som altid udfører arbejdet til tiden. 
Skriv besked ↓

    Indhent et uforpligtende tilbud

    Hvis du har noget nybyg, som du ønsker vi skal udføre for dig, så er du altid velkommen til at udfylde kontaktformularen eller fange os på telefonen +45 60 22 49 12. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

    Nogle opgaver kræver en mindre beskrivelse, så vi er sikre på at kunne fremsende det helt rette tilbud til dig. Det hjælper os med at identificere opgavens omfang og hvilke materialer, som vi bør anvende for det ønsket resultat. I visse tilfælde kan det være nødvendigt, at vi kommer ud og beser opgaven, før vi kan give dig et tilbud med en pris, som holder hele vejen.