Renovering af ejendom

Hos murermester Johnni Madsen & Søn sætter vi en stor ære og dyd i, at udføre renovering af hus, reparationer på badeværelset og skadesudbedring efter de højeste standarder. Går du derfor med tanken om, endelig at sætte liv til ét af dine renoveringsprojekter? Hvad end det er facade renovering, renovering af badeværelser eller andre reparationer i hjemmet, kan vi med garanti kan hjælpe dig! Vi ønsker at du skal stå tilbage med et færdigt projekt, udført med det bedste danske håndværk i branchen.

 

Med flere års erfaring inden for renovering af bolig, hus og ombygning af boligbyggeri, klarer vi vores opgaver med kvalitetshåndværk. Hos Johnni Madsen & Søn går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde på dine projekter. Vores mål er, at give vores kunder et tilfredsstillende resultat og god service under hele forløbet.

Vi ved, at mange ældre hjem ikke er indrettet korrekt efter nutidens standarder og behov. Derfor har vi gennem tiden stået med flere opgaver af 70er hus renovering, renovering af parcelhus og lejligheder. Måske ønsker I, på grund af familie forøgelse, en større køkkenrenovering, åbning ind til stuen eller renovering af badeværelset. Det kan også være, at I har et behov for at dele værelser op, så der er plads til børnene eller til flere børn. Uanset om I vil have renoveret i hjemmet eller sommerhuset, så kan I altid regne med os. Vi står altid klar til at hjælpe jer trygt videre med jeres renovationer. 

Skal du bruge faglig hjælp til nybyggeri, renoveringer eller reparationer, som du ønsker vi skal udføre for dig? Så er du altid velkommen til at udfylde kontaktformularen eller fange os på telefonen +45 60 22 49 12. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt!

Murermester Johnni Madsen & Søn - Renovering

Renovering, ombygning eller tilbygning

Vi har gennem årene stået for at renovere flere danske hjem og ejendomme af forskellige størrelser og materialer. Vi har derfor stor erfaring på området, og du kan forvente, at alt det udførte arbejde overholder bygningsreglementets krav, som er gældende ved renovering og nybyggeri. Ved renoveringer har vi bl.a. mulighed for, at ændre på ejendommen efter netop dine behov. Så ønsker I udskiftning af gamle vinduer, døre eller få revet en væg ned, så kan partielt nedbrudt træ udskiftes så ejendommens tilstand fremstår bedre. Det gør sig også gældende ved renovering af kælder og kælderrum samt renovering af trapper og trappetrin.

Vi lægger stor vægt på det gode danske håndværk, så resultatet af vores arbejde altid fremstår smukt og elegant efter alle forskrifter. Er du i tvivl om, hvad du kunne tænke dig, og hvilke materialer der skal benyttes til dit tilbygning eller ombygning? Så står vi også klar til at rådgive og vejlede dig sikkert videre. Det samme er gældende, hvis du har et særligt ønske til udformning og stil. Vi sørger for at opfylde dine ønsker ned til mindste detalje.

Hvad koster renovering af hus?

Vi har ikke en fast pris på renovering af hus, lejlighed, kælder eller badeværelse. Derfor kan vi ikke give dig en egentlig pris på renovering, før vi kender til størrelsen og de udfordringer der kunne være forbundet med projektet. Eksempelvis kan facade renovering og badeværelse renovering have visse bryggemæssige udfordringer. Udfordringer som disse ønsker vi at bese eller få en dybdegående beskrivelse af, inden der gives et endelig tilbud og pris. 

Skriv besked ↓

    Indhent et uforpligtende tilbud

    Hvis du har noget nybyggeri, renovering eller reparationer, som du ønsker vi skal udføre for dig, så er du altid velkommen til at udfylde kontaktformularen eller fange os på telefonen +45 60 22 49 12. Vi besvare alle henvendelser hurtigst muligt!
     
    Nogle opgaver kræver en mindre beskrivelse, så vi er sikre på at kunne fremsende det helt rette tilbud til dig. Det hjælper os med at identificere opgavens omfang og hvilke materialer, som bør anvendes for det ønsket resultat. Det kan være nødvendigt, at vi kommer ud og beser opgaven, før vi kan give dig et tilbud med en pris, som holder hele vejen.