Vi udfører renoveringer, reperationer og skadesudbedringer mm.

Murermester Johnni Madsen & Søn klarer også alle slags renoveringer, reperationer og skadesudbedrnger. Mange gamle huse er ikke indrettet til nutidens behov. Det kan være at køkkenet er for småt, og du gerne vil have en åbning ind til stuen. Det kan også være, at du har brug for at dele værelset op, så der bliver plads til børnene. Uanset om du skal have renoveret i hjemmet eller i sommerhuset, står vi altid klar til at hjælpe dig. 

Specialister i renovering

Vi har gennem årene stået for mange renoveringer. Det betyder, at vi har meget erfaring, og du er garanteret et arbejde af høj kvalitet. Ved renovering har vi bl.a. mulighed for at udskifte gamle vinduer, døre, fjerne vægge og ydermere kan partielt nedbrudt træ udskiftes. Vi lægger vi vægt på det gode håndværk, så resultatet af vores arbejde altid fremstår smukt og elegant. Hvis du er i tvivl om, hvad du du kunne tænke dig, og hvilke materialer, der skal benyttes står vi også klar til at rådgive og vejlede dig. Det samme er gældende, hvis du har særlige ønsker til udformning og stil – det sørger vi for at opfylde.
 

Skriv besked ↓

Kontakt os for at høre mere

Hvis du vil have os til at stå for din renovering, så kan vi kontaktes på telefon 60 22 49 13, ellers kan du udfylde vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Vi vil også meget gerne sende dig et uforpligtende tilbud på renovering. Det kan dog i nogle tilfælde være svært at give et præcist tilbud, da det kommer an på renoveringens omfang. Det kan derfor være nødvendigt at vi kommer og beser boligen, der skal renoveres, før vi kan sende et tilbud. Vi vil nemlig gerne dig et præcist tilbud fra start, der holder hele vejen.